Bilgi

Avon Temsilci Girişi Nasıl Yapılır?

Avon temsilci girişi nasıl yapılır?, avon ürünlerini satmak isteyen ve bu sektörde para kazanmak isteyen ev hanımlarının merak ettiği konulardan birisidir. Bildiğiniz üzere avon, kozmetik dünyasında hem erkek hem bayanlar olmak üzere her kese hitap eden bir firmadır. Bu markayı ülkemizde de erkek ve bayanlar oldukça fazla tercih etmektedirler.

Avon, her bütçeye uygun ve kaliteli ürünler üreterek müşteri potansiyelini sürekli geniş tutmaktadır. Müsteri potansiyelini yüksek tutan kişilerin en başında da avona üye olup avon ürenlerini satan kişiler gelmektedir. Ek iş yapmayı isteyen kişiler avon temsilciliği ile para kazana bileceklerinini unutmamalıdır. Bu sayede yeni ürünleri elde edip yeni müşteriler kazanabilirsiniz.

Günümüzde avon temsilciliği yapan kişilerin sayısı oldukça fazladır. Kimisi bu işi ek iş için yapmaktadır kimileri ise bu iş üzerinden geçimlerini sağlamaktadır. Yaptığınız satış üzerinden ortalama yüzde otuz miktarında kar elde edilmektedir. Çevreniz geniş ve oldukça sosyal bir kişi iseniz avon temsilciliği yapabilirsiniz. Ayrıca bunun yanı sıra avon ürünlerini de kendi ihtiyacınız var ise sizlere indirim sağlanmaktadır.

Avon Temsilci Girişi

Avon ürünlerini satmaya karar verdiyseniz eğer avon temsilcisi avon temsilci girişi yapmanız gerekmektedir ilk olarak. Bunu yapmanızın tek bir yolu avon resmi web sitesine girerek başvuruda bulunmanız gerekmektedir. Bu sisteme 18 yaşından büyük herkes baş vurabilmektedir. Herhangi bir şart aranmamaktadır.

avon temsilci girişi
avon temsilci girişi

Başvurunuz onaylandıktan sonra, üyelere özel indirimli ürünlerin siparişlerini vererek satış yapmaya başlaya bilirsiniz. Sipariş vermeden önce avon katalog bölümünü incelemenizi tavsiye ederiz. Burada size tavsiyemiz bayan ve erkek kozmetik ürünlerinde en çok satılan ürünleri sipariş vermeniz. Hem bu ürünler indirimli oluyor hem de daha kolay satmanızı sağlamaktadır. Ayrıca sipariş vermeden önce çevrenizdeki insanların ihtiyaçlarını sormayı da unutmayın lütfen.

Avon temsilciliği, sizin perpormansınıza bağlı olarak kurulmuş bir sistemdir. Bu sebepten dolayı ne kadar satış yaparsanız okadar para kazanıyorsunuz. Satış yapma konusunda tecrübeli ve sıcak kanlı biri iseniz bu sektörde ciddi paralar kazanabilirsiniz. Unutmamanız gereken yüksek kar elde etmek istiyorsanız eğer yüksek satışlar yapmalısınız. Peki avon temsilcisi olmanın faydaları nelerdir? Gelin hep beraber inceleyelim.

avon temsilci
avon temsilci

Avon Temsilcisi Olmanın Faydaları

  • Kozmetik ürünleri hakkında bilginizi artırmış olursunuz.
  • Çalışma saatleri tamamen sizin elinizde olan bir durumdur.
  • Avon temsilcisi olmanız durumunda ürünleri kendinize indirimli alabileceksiniz.
  • Yeni insanlarla tanışacak ve yeni çevreler edinmiş olacaksınız.

Eğer avon temsilciliği ile başlayıp yükselme imkanınız olabilmektedir.

Avon Temsilcisi Ne Kadar Para Kazanıyor?

Avondan para kazanma tamamen sizin becerinize ve çevrenize bağlı bir durumdur. Avon firması genel olarak çok sık promosyon yapan bir firmadır. Bu promosyon ve kampanyalar sayesinde sizlerde oldukça iyi paralar kazanma şansınızı artırmaktadır. Avon firması ile yaptığınız her satış için yaklaşık olarak yüzde 30 civarında kar elde etmiş oluyorsunuz. Yeni başlayanlar içinde bu oran geçerlidir. Size şöyle söyleyelim avon ile zarar etmeniz imkansız diyebiliriz.

avon temsilcisi ne kadar kazanıyor
avon temsilcisi ne kadar kazanıyor

Avon Temsilci Hediyeleri ilede size gelen ürünleri satarak kar elde etmiş olacaksınız. Avona kayıt olduktan sonra vereceğiniz ilk sipariş miktarına göre sizlere değişik hediyeler gönderilmektedir. Örneğin ilk siparişinize 300 TL lik ürün siparişi verdiniz ve avon size bu siparişe özel 2 adet değeri ortalama 50 60 TL değerinde parfüm göndermektedir. Sizde bu parfümleri çevrenizde satarak artı olarak kar etmiş olacaksınız.

Avon Temsilci Numarası Nedir? Nasıl Alınır?

Kozmetik dünyasının liderlerinden biri olarak bilinen avon, doğrudan satış yaparak bütün müşterilerine ulaşmaktadır. Bu satışları müşteri temsilcileri ile gerçekleştirmektedir. Avon müşteri temsilcisi olan kişilerin müşteri temsilci numaraları bulunur. Bu duruma avon kimlik numarasıda diyebiliriz.

Avon temsilcisi olduysanız eğer, firma sizlere 8 rakamlı bir temsilci numarası belirlemektedir. Bu temsilci numarası oldukça önemli bir numaradır. Bu numarayı unutmamanız ve bir yere mutlaka kayıt etmeniz gerekmektedir. Bu numara neden bu kadar önemli diye soracak olursanız, bu numara olmadan avon temsilci girişi yapamazsınız ve siparişler veremezsiniz. Ayrıca unutmamanız gereken önemli bir konu ise, avon ödemelerini temsilci numarası üzerine yapmaktadır.

Peki avon temsilci numarası nasıl alınır? Bu sorunun cevabını merak edenler için hemen cevaplayalım. Avon başvurusu yapmışsanız eğer başvurunuz onaylanması durumunda kısa mesaj ile temsilci numarası sizlere gelmektedir. Bu numarayı unutmanız halinde, satış temsilcinizden tekrar almanız mümkündür. Ayrıca 0850 250 28 66 müşteri hizmetlerini arayarak ta temsilci numarasını alınabilmektedir. Son olarakta daha önce siparişler verdiyseniz eğer faturanız üzerinden numarayı görebilirsiniz.

Temsilci numarası ile avon temsilci girişi yapmak istiyorsunuz fakat avon temsilci numarası geçersiz uyarısı alıyorsanız temsilciliğiniz iptal edilmiş olabilir. 1 yıl boyunca hiç sipariş vermediyseniz eğer avon temsilciliğiniz malesef düşer. Yeni kayıt olan kullanıcılar 3 kampanyalı ürün siparişi vermediği zamanda aynı sorunu yaşarlar. Son olarakta borcunuzun olması durumunda ve uzun zamandır ödeme yapmadıysanız eğer, temsilciliğiniz iptal edilmiştir. Güncel borcunuzu öğrenmek işin müşteri hizmetlerini arayarak bilgi alabilirsiniz. 

Avon Hakkında Sık Sorulan Sorular

  • Avon Hangi Ülkeye Ait?

Avon Amerika Birleşik Devletleri’nde kurulmuş olan doğrudan satış yapmayı hedeflemiş bir şirkettir. Kurucusu David H. McConnell 1886 yılında firmayı kurmuştur. Yaklaşık olarak 100 den fazla ülkelerde ve 5 milyondan fazla avon temsilcisi ile satışlar gerçekleştirmektedir. Yıllık cirosu 10 Milyar doların üstünde bir şirkettir.

  • Avon Kime Satıldı?

Avon şirketin yüzde 76 lık hissesini Natura&CO firmasına satıldığını açıklamıştı. Şirketin kalan yüzde 24 lük hissesi de avonun kurucusu David H. McConnell de bulunmaktadır. Natura&CO firması Brezilya da kurulmuş bir firmadır.

  • Avon Temsilci Nasıl Silinir?

Avon temsilci girişi yaptıktan sonra sağ üst köşede yer alan, isminizin üzerine gelip “Temsilcim” sekmesini tıklayarak “Temsilcimi Sil” sekmesini kullanarak yapabilirsiniz.

Gülay Demir

35 Yaşında Ankara doğumluyum. İçerik Editörü olarak çalışıyorum. 12 Yıldır kaliteli içerik üretiyorum ve pazarlıyorum. Bildiklerimi paylaşmayı seviyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu