Diyet

2023 En İyi Diyet Uygulamaları Ücretsiz

Diyet Uygulamaları

Son dönemlerde ücretsiz diyet uygulamaların kullanımı oldukça popüler hale geldi. Diyet yapmak isteyenler telefonlarına ücretsiz diyet uygulamaları indirmeye başladılar. İndireceğiniz bu uygulamalar sayesinde hızlı kilo verme yöntemlerini bulabilirsiniz ve ayrıca diyet listelerinden size en uygun olanı seçip diyete başlayabilirsiniz. Peki en iyi kilo verme programı hangisi? Sizler için hazırladığımız bu yazımızda diyet programlarını ve diyet uygulamalarını kaleme aldık.

Diyet Uygulamaları Nedir?

Cep telefonunuza yükleyebilrceğiniz Android ve iOS işletim sistemlerine uyumlu kilo vermenize yardımcı olacak yemek yeme, diyet listesi gibi aktivitelerle size yardımcı olacak programlardır. Bu diyet programları, beslenme bilgisini görüp ve kaydetme gibi olanaklar sağlamaktadır.

diyet uygulamaları
diyet uygulamaları

Diyet yapmak isteyenler mutlaka beslenme alışkanlıklarına dikkat etmesi gerekmektedir. Son yıllarda bu tür mobil uyumlu programların sayısı oldukça artmaya başladı. Sizler için aşağıda en iyi diyet programlarını bir araya getirdik ve sıraladık.

Diyet kolik

diyetkolik
diyetkolik

Diyet uygulamaları arasında en iyi uygulamalardan biridir diyebiliriz diyet kolik için. Bu uygulamayı ister telefon ister tablet gibi cihazların Android ve iOS işletim sistemlerine yükleyip kullanılması için hiç bir sorun bulunmamaktadır. Bu uygulama bizlere kalori miktarları, bedin değerleri, diyet programları ve diyet listeleri sunmaktadır. Ayrıca bu uygulama sayesinde güncel sağlık bilgilerini ve diyet hakkında her şeyi bulmanız mümkündür. Program dili Türkçedir.

FatSecret Kalori Sayıcı

FatSecret Kalori Sayıcı
FatSecret Kalori Sayıcı

Bu uygulama yemekler için beslenme programı saymasının dışında diyet kontrol uygulaması olarakta bilinmektedir. Diyet yapanların mutlaka kullandıkları cihazlarda olması gereken bir uygulamadır. Kullanımı oldukça kolay ve basit olan uygulama yiyeceğiniz yemeğin resmini çekip uygulamaya attığınızda kaç kalori olduğunu size söylemektedir. Böylelikle günlük kaç kalori yemek yediğinizi sisteme kaydetmiş olursunuz. Türkçe diline sahip bu uygulamayı Google Play Store ve App mağazalarından ücretsiz indirebilirsiniz.

HabitMinder

habitMinder
habitMinder

HabitMinder uygulaması sağlık alışkanlıkları edinmek için yapılmış bir uygulamadır. Uygulama aslında genel bir bilgilendirici uygulaması diyebiliriz. Bizlere spor yapmak, su içmek, egzersizler yapmak ve yürüyüş yapmak gibi yararlı bilgiler vermektedir. Yararlı bilgilerle dolu bu uygulama tüm işletim sistemleri için uyumlu olup telefon ve tabletinize ücretsiz bir şekilde indirebilirsiniz.

MyFitnessPal

MyFitnessPal
MyFitnessPal

MyFitnessPal diyet izleyici ve kalori sayacı olarak popüler uygulamalar arasında ilk üç sıraya girebilir diyebiliriz. Bu program kişiye özel diyet programı sağlamaktadır ve kalori planlama konusunda da oldukça geniş seçenekler sunmaktadır. Bu uygulamayı kullanmak oldukça basittir. Boy, kilo ve yaş bilgilerinizi girerek kullanabilirsiniz. Ulaşmak istediğiniz kiloyu girişte belirtmeniz gerekmektedir. Bütün bilgileri girdiğinizde bu diyet programı sizlere gerekli diyet listelerini ve programları sunacaktır. Uygulama tamamen ücretsiz olmaktadır ve telefon veya tabletinize rahatlıkla indirebilirsiniz.

Diyet365

Diyet365
Diyet365

Diyet365 yediğiniz besinlerin kalori miktarlarını sizlere gösteren bir uygulama olarak yerini almaktadır. Bu program genel olarak kilo verme ve zayıflama günlükleri tutmaktadır. Ayrıca sağlıklı beslenme ile doğru bilgileri ve tüyoları vermektedir. Her yaşta kişinin rahatlıkla kullanacağı bu program, sağlık ve diyet konusunda sizlere önemli öneriler sunmaktadır. Vakit kaybetmeden cihazınıza indirmelisiniz.

Aralıklı Oruç Takibi

Aralıklı Oruç Takibi
Aralıklı Oruç Takibi

Sağlık konusunda kullanıcılarına oldukça öneriler üreten bu program sayesinde hızlı ve sağlıklı kilo verebileceksiniz. Aralıklı oruç diyeti son zamanlarda oldukça popüler ve kişiler tarafından oldukça fazla uygulanan bir diyet türleri arasında yer almaktadır. Bu uygulama sayesinde aralıklı oruç diyetinin takibini kolaylıkla yapabileceksiniz. Uygulamanın kullanımı oldukça basittir ve Türkçe dil seçeneği bulunmaktadır.

Bidiyet

Bidiyet
Bidiyet

Bidiyet sayesinde uzmanlar tarafında önerilen diyet listelerine rahatlıkla ulaşabilir ve onları güvenle uygulaya bilirsiniz. Diğer diyet uygulamaları arasında kendine özgü menüleri bulunan bu uygulama günlük ve haftalık adım sayısı da bulunmaktadır. Bu uygulama sayesinde kilo vermeniz ve diyet yapmanızı eğlenceli bir hale getirmektedir. Uygulama ücretsiz olup telefonumuza indirebilirsiniz. Ayrıca ücretli sürümü de bulunmaktadır. Ücretli sürüme geçerek kullanıcılara daha farklı seçeneklerde sunmaktadır.

Askipo

Askipo
Askipo

Askipo, profesyonel olarak tasarlanmış bir diyet programları arasında yer almaktadır. Bu uygulama ile diyetisyenler ile online görüşebilir istediğiniz zaman destek alabilirsiniz. Bu uygulamanın genel amacı kalori ve su tüketimi yapmanın takibini sağlamaktadır. Sağlıklı yaşam için oldukça iyi bir uygulama olan Askipo, fit kalma konusunda da diğer uygulamalardan iddialı olarak yer almaktadır. Sağlık konusunda haftalık bilgi yarışmaları düzenleyen bu uygulama sayesinde bilgilerinizi sürekli güncel tutabilirsiniz. Programda Türkçe dil desteği bulunmaktadır. Bu sayede kilo verme konusunda ihtiyaçlarımızı sağlamış olacaksınız.

Happy Diet

Happy Diet
Happy Diet

Happy Diet, kalori hesaplama konusunda oldukça başarılı bir diyet uygulaması olarak kullanıcıların karşısına çıkmaktadır. Kalori hesaplar iken eğlencenin içinde kendinizi bulabilirsiniz. Bu programda farklı besin gruplarını takip edebilir ve puanlar toplayabilirsiniz. Topladığınız bu puanları diğer besin gruplarında kolaylıkla harcaya bilirsiniz. Bu besin tarifleri kişilere özel olarak oluşturulur. Böylelikle hızlı kilo vermenize olanak sağlanmaktadır.

Dukan Diyeti

Dukan diyeti, Dr. Pierre Dukan’ın resmi bir uygulamasıdır. Mesleğinde oldukça tecrübeli olan Dr. Pierre Dukan yaklaşık olarak 40 yılı aşkın bir tecrübeye sahiptir. Bu sayede sizlere kilo verme konusunda oldukça başarılı çözüm önerileri sunulmaktadır. Uygulamayı indirdiğinizde kolaylıkla kilo takibi yapabilirsiniz ve vücut ölçülerinizi kaydedebilirsiniz. Uygulamada ayrıca diyet yemek listeleri de yer almaktadır. Bu listeler sayesinde kilo vermenize yardımcı olacak yemekleri deneyebilir ve sağlıklı beslenme konusunda bilgilene bilirsiniz. Bu uygulama sayesinde diyette başarısız olmanız imkansız bir hale gelmektedir. Dukan diyeti mutlaka telefonunuzda veya tabletinizde olması gerekmektedir.

Diyet Uygulamaları Hakkında Sık Sorulan Sorular

Zayıflamak İçin Hangi Uygulamalar Kullanılır?

Doğru beslenme ve doğru diyet listelerine ulaşmak için kullana bileceğiniz uygulamalar şunlardır.

  • BodyFast Aralıklı Perhiz.
  • Carb Manager.
  • Diyet Kolik.
  • FatSecret.
  • FitWell.
  • Fooducate.
  • Foodvisor.
  • Google Fit: Sağlık ve Aktivite Takibi.

Lifie Uygulaması Ücretli Mi?

Fit365 uygulamasının yeni sürümü olarak kullanılan bir uygulamadır. Uygulamayı Apple Store’dan ücretli bir şekilde indirip kullana bilirsiniz.

 

Sizlerde diyet uygulamaları hakkında bilgi ve düşüncelerinizi yorum kısmımdan bizimle paylaşa bilirsiniz.

Gülay Demir

35 Yaşında Ankara doğumluyum. İçerik Editörü olarak çalışıyorum. 12 Yıldır kaliteli içerik üretiyorum ve pazarlıyorum. Bildiklerimi paylaşmayı seviyorum.

Bir Yorum

  1. Çok başarılı diyet uygulamaları. Geniş bir açıklama olmuş hepsini tek tek indirim denemek istiyorum. Şimdiden teşekkürler ederim. Böyle güzel içeriklerinde devamını bekliyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu