Bilgi

Melek Mosso Kimdir? Hayatı Ve Biyografisi

melek mosso, melek mosso kimdir, melek mosso nereli, melek mosso konser, melek mosso yıllar affetmez, melek mosso şarkıları

Melek mosso, gerçek adıyla Melek Davarcı Türk müziğine sesiyle ve besteleriyle damga vurmuş sanatçı ve müzik öğretmenidir. Genç yaşında müzik piyasasına girmiş ve herkesin kalbini kazanmış olan ve hakkında bilmedikleriniz ve duymadıklarınız bilgileri bulabileceğiniz mosso hayranları bu yazımız tam sizlere göre.

melek mosso
melek mosso

Melek Mosso Kimdir?

Son yılların en dikkat çeken ve herkesin beğeni ve sevgisini kazanmış bir müzisyen ve sanatçıdır. Türk Pop müziğine güçlü sesi ve besteleriyle girmiş ve herkesi kendine hayran bırakmıştır. Özellikle yıldız tilbenin şarkılarını kendine özgü yorumlamasıyla tüm dikkatleri üstüne çekmeyi başarmış biridir.

mosso, 11 kasım 1988 yılından Kayseri de dünyaya gelmiştir. Müzikle tanışması ilk olarak 7 8 yaşlarında kendi bestesini yaparak başlamıştır. 9 yaşlarında Denizli de bağlama dersleri alan melek mosso, daha sonra ise güzel sanatlar lisesinde eğitimine devam etti. Yan flüt çalmaya ilk lise yıllarında başladı ve müziğe oldukça hevesli biriydi. Daha sonra üniversiteyi Adnan Menderes üniversitesi müzik öğretmeni olarak okudu ve okulunu bitirdi. Gerçek soy ismi davarcı olan mossonun şu anki soy adının anlamı gittikçe hızlanmak anlamına gelmektedir.

Eğitimini tamamladıktan sonra İstanbula yerleşmeye karar verdi. İstanbulda popülerliğini arttırmak ve sesini herkese duyurmak için Kadıköy vapur hattında müzik yapmaya başladı. Bu arada müzik öğretmeni bölümünden mezun olduğundan dolayı bazı özel dersler vermeye başladı. Bu dersler piyano, yan flüt ve armoni dersleri olmuştur. İlk kurduğu müzik grubunun adı Zbam The Band dır ve bu grubu müzisyen arkadaşları ile kurmuştur. O zamanlar caz şarkıları söylüyorlardı.

Bir şarkı yarışmasına katıldı ve bu yarışmada jüri özel ödülünü kazandı. O ses Türkiye yarışmasına katıldıktan sonra kendine youtube kanalı açtı ve orda söylediği şarkılarla popülerliğini iyice artırmış oldu.

Melek Mosso’nun Başarıları

Kariyeri boyunca oldukça fazla başarıya imza atan mosso, ilk single şarkısı olan “Boşver” şarkısıyla oldukça ilgi gördü ve kısa sürede herkesin beğenisini ve popüler olmaya başardı. 2019 yılında ise ilk albümü olan “Aşk Kitabını” çıkararak sevenleriyle buluşturdu. Bu albümdeki en sevilen ve herkesin dilinde olan İzmir’in kızları şarkısı oldu.

Melek Mosso Şarkıları

2016 – Taksi
2017 – Hiç Işık Yok
2018 – Hadi Gittik
2018 – Keçiler
2018 – Kedi
2018 – Gölgen Yeter
2019 – Bana Sorma
2019 – Keklik Gibi
2019 – Vursalar Ölemem
2019 – Sarıla Sarıla
2020 – Kanto (Bana Bir Koca Lazım) (Ezgi’nin Günlüğü 40 Yıllık Şarkılar)
2020 – Duman Oldum (Maestro ile birlikte)
2020 – Gönül Gözü
2020 – Unutan Kazanır
2020 – Cumartesi Türküsü
2020 – Yalan
2020 – Kurtuldun Dediler
2021 – Yarım Kalan Sigara
2021 – Kızgınım
2021 – Ağlarsam
2021 – Sonrası Kalır
2021 – Gel Desem de Gelme
2021 – Zülüf
2021 – Parayla Saadet Olmaz (Sevda Yüklü Şarkılar)
2021 – Hayatım Kaymış
2021 – Kirpiklerin
2021 – Kimsenin Kimsesi

Melek Mosso Konserleri

Melek mosso, 2023 yaz ayında bir çok konser vereceğini geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesaplarında sevenlerine duyurmuştu. Herkes tarafından merak edilen konser tarihleri ve yerleri belli oldu. Melek davarcı bu yaz altı adet konser verecek bu konserler İzmir, İstanbul, Adana ve Antalya’da gerçekleşecek. İste konser takvimi.

  • 7 Temmuz jolly Joker Alaçatı
  • 14 Temmuz Cosmos Theatre Antalya
  • 21 Temmuz Jolly Joker Alaçatı
  • 28 Temmuz Antalya açıkhava
  • 6 Ekim YBY Woods yaşam ve etkinlik alanı İstanbul
  • 14 Ekim Mavi Su AQUALAND Adana

Melek Mosso Sevgilisi Serkan Sağdıç Kimdir?

Melek mosso 2021 yılından bu yana sevgilisi Serkan Sağdıç ile birlikte. Geçtiğimiz aylarda sevgilisinden evlilik teklifi alana mosso, evet yanıtını verdi. Bu haberden sonra evleneceği kişi hayranları tarafından merak konusu oldu. Peki Serkan Sağdıç kimdir? Nerelidir? Kaç yaşında gibi merak ettiğiniz soruların cevabını sizler için araştırdık.

Serkan Sağdıç, melek Mosso nun bir klibinde ilk kez kameralar karşısına geçmişti. Bu klip “kirpiklerin” adlı şarkıya çekilmişti. Serkan Sağdıç ‘ın klipteki rolü mossonun sevgilisini oynamıştı. Ayrıca 2014 yılında recep ivedik 4 filminde de rol almıştı. Serkan Sağdıç aynı zamanda modellikte yapmaktadır.

Serkan Sağdıç 11 martta dünyaya gelmiştir. Yaşı ile ilgili tam bir bilgi malesef bulunmamaktadır. Girişimcilik işiyle uğraşmaktadır. Doğa hayranı biridir ve genellikle doğada kamp yapmayı sevmektedir. Bunların yanı sıra, ata binmeyi, seyahat etmeyi ve yeni yerler keşfetmeyi sevmektedir. Spora karşı oldukça ilgilidir ve tam bir spor tutkunu diyebiliriz. Sosyal medya hesaplarında Instagram kullanmakta olup kullanıcı adı srknsgdc dir ve 15k takipçiye sahiptir. Yakın zamanda melek mosso ile evlilik planları yapmaktadır.

Melek Mosso Hakkında Sık Sorulan Sorular

  • Melek Mosso Sevgilisi Kim?

Magazin basınında yansıyan haber ve görüntülere göre Serkan Sağdıç olarak biliniyor. Kendisi ve sevgilisi ile beraber çekilmiş görüntülerini sosyal medya hesaplarında paylaşmaktadır

  • Melek Mosso Kuruçeşme Konserini Neden İptal Etti?

Müzik ödülleri töreninde aldığı ödülü yargılanan, ittirilen, katledilen bütün kadınlara’ armağan eden şarkıcı Mosso, “Sesimiz hiçbir zaman kısılmayacak, kimse beni susturamayacak. Konuşmaya, üretmeye ve şarkı söylemeye devam” demişti. Dokuz Haziran’da Kuruçeşme Açıkhava’da düzenleyeceği konseri, “Gerginlik duvarına bir tuğla da ben koymayacağım” diyerek iptal ettiğini duyurmuştu.

  • Melek Mosso Hangi Şarkıyla Ünlü Oldu?

Mosso, müzik kariyerinin ilk olarak çıkışını 2018 yılında sözleri ve müziği Yıldız Tilbe ye ait olan vursalar ölemem şarkısıyla kendini duyurarak profesyonel müzik hayatına başladı.

  • Melek Mosso O Ses Türkiye’ye Katıldı Mı?

Şarkıcının ilk olarak O Ses Türkiye yarışmasına katılması onun büyük kitlelere ulaşmasını sağladı. Yarışmaya Melek Davarcı olarak katılan ve ciddi bir derece elde edemeyen davarcı, hafızalarda kazınan performansı kalmıştır.

  • Melek Mosso Kimin Kızı?

11 kasım 1988 yılında dünyaya gelen melek Davarcı, Hatice ve Rasim Davarcı’nın kızlarıdır. Mossonun ailesi Denizli’de yaşamaktadır.

Gülay Demir

35 Yaşında Ankara doğumluyum. İçerik Editörü olarak çalışıyorum. 12 Yıldır kaliteli içerik üretiyorum ve pazarlıyorum. Bildiklerimi paylaşmayı seviyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu